Köpinformation

Webbutiken har upphört from den 1/2 2015.

Köpinformation

Hos Louise Skafferi är alla beställningar välkomna, stora som små! Du måste dock vara över 18 år när du handlar.

Priser

Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar moms 12 %.

Beställningar från utlandet är hjärtligt välkomna

Gör så här: Maila mig din order på info@louiseskafferi.se så anger jag den exakta fraktkostnaden för din beställning. Du kan även göra en beställning direkt i butiken, ange då förskott som betalning samt hämta upp varan själv. Sedan tar du kontakt för den exakta fraktkostnaden. Därefter tar du ställning till om du vill genomföra din order eller ej.

Leveransalternativ

Hämta dina varor själv: Frakt 0 kr

Du kan välja att hämta dina varor på konvaljestigen 64 i Älvsjö på torsdagar mellan kl 17 - 20. När du beställer via webshopen så måste beställningen vara oss tillhanda senast tisdagen innan, för att du ska kunna hämta ut följande torsdag.

Leveraras med Posten 59 kr

Leverans inom Sverige sker idag med Posten och kostar 59 kr. Önskas leverans från ett annat land, skicka en förfrågan till info@louiseskafferi.se .

Betalningssätt

Du kan för närvarande välja mellan tre olika betalningssätt.

Förskottsbetalning: När din betalning syns på bankgirot packas och sänds dina varor. Varorna läggs undan i 5 dagar och därefter makuleras ordern om inbetalningen inte har genomförts. Glöm inte att skriva namn och ordernummer på betalningen!

Inbetalningen görs till PG: 63 30 83-1

Faktura: I dag kan du välja att handla mot en faktura (gäller endast inom Sverige). Betalningsvillkoren är 10 dagar och ska ske till Louise skafferis pg 63 30 83-1 enligt den faktura som följer med i paketet.

Kontantbetalning: Om du väljer att hämta varorna själv har du möjlighet att betala kontant vid hämtningstillfället.

Kortbetalning: För tillfället har du möjlighet att betala med kort via Izettle när du väljer att hämta varorna själv.

.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid beställningen. Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får en bekräftelse kan adressen vara felaktig. Kontakta mig i sådana fall.

Om jag ångrar mitt köp?

Du har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen som gäller i webbutiken. Varor skall returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Bifoga även kopia på följesedel och kvitto. Värdet på varan betalas tillbaka (ej frakten). Kontakta alltid mig innan du returnerar något. Skicka varorna i postpaket och ange var du vill ha beloppet insatt. Skicka inte mot postförskott. Vid byte står du som kund för frakten.

Ångerrätten gäller dock inte REA-varor.

Om vara/varor skadats under transporten?

Om någon vara är skadad skall den reklameras till Louise skaffer inom 14 dagar. Kontakta alltid mig innan du returnerar något! Jag skickar en ny vara och du får även ersättning för dina utlägg. Om varan utgått betalas beloppet tillbaka eller så kan du byta mot en annan vara.

Transportskadat gods skall dock lämnas in till närmaste utlämningsställe tillsammans med allt emballage.

Paket som ej hämtats

För paket som inte blivit hämtade debiteras en avgift på 400 kronor för kostnaderna som expedieringen (frakt, returbehandling och packning) orsakat.

Övrigt

Samtliga bilder i butiken får ej lånas utan mitt tillstånd.

Det kan på en bild finnas flera produkter men alla varor säljs om inget annat anges styckvis.

Tänk på att det ibland kan vara svårt att återge en exakt färg på produkten, allt beroende på ljus vid fototillfälle samt inställningar på din dator.