Blogg

Verksamheten har upphört.

Kära kunder. Måste meddela att jag lägger ned min verksamhet och att ni nu inte längre kan handla på min webbshop eller hos mina återförsäljare eller av mig direkt. Sorgligt men sant. I dagsläget blomstrar det med ekologiska produkter i handeln och det ökar ständigt. För er som inte redan har ett stort fokus på bra råvaror i er kost så hoppas jag att jag har startat ett annat eller nytt tänk hos er med hur viktigt det är att äta produkter med bra råvaror och det hoppas jag att ni fortsätter med. Jag hoppas även att ni kan finna substitut till mina produkter. Kanske ses vi igen. Har du några funderingar angående mina produkter så är du välkommen att kontakta mig via mail.

Ha en riktig underbar vår.

Hälsningar Louise

Höstmarknad på Herrängens Gård den 21 september kl 11-16

Nu är det nästan bara en vecka kvar till årets höstmarknad på Herrängens gård söndagen den 21 september kl 10-16. Jag kommer att vara med som vanligt med mina ekologiska produkter. En nyhet bland brödmixerna är  Kaffe & russinbullar som du får smaka på om du kommer... En annan nyhet för i år är Skafferiets drömkakor, en kakmix i en fin burk som är en perfekt "gå bort present". Om du gillar min fudge så har jag även en ny smak på den, nämligen vanilj & kardemumma.
Vill du förbeställa så att du är säker på att det du vill ha finns kvar är det bara att maila mig.

Nu hoppas jag att vi får fint väder och att du kommer och besöker mig på marknaden.

Ha en underbar helg.

Hösthälsningar från Louise 

Semesterstängt v 26 och 27

Under veckorna 26 och 27 kommer det att vara stängt i webshopen och vi kommer passa på att njuta av sommaren.

Glad midsommar och soliga hälsningar Louise.

Bild Foto: Annelie Hollén

 

Vårmarknad på Herrängens gård den 11 maj

Välkommen till årets vårmarknad på Herrängens gård den 11 maj kl 10-16.

I år kommer Louise Skafferi som vanligt finnas med och erbjuda massor av nyttiga och goda ekologiska produkter av bästa kvalitet. Vi kommer att ha med olika brödmixer, gourmetkexmix, men även favoriten Flädercurd och Rabarber & Jordgubbsaft. En nyhet för i år är Skafferiets ekologiska energipåse som är en frö och nötmix med torkad frukt som är av mycket hög kvalitet och smakar underbart gott bara som den är till mellanmål. Du kan även ha den som lyxig och nyttig topping på din gröt eller yoghurt.  Den innehåller massor av vitaminer, mineraler och nyttiga fetter. Du kan alltid förbeställa så att du är säker på att de du önskar finns kvar när du kommer på marknaden. Skicka då en förfrågan via hemsidan här.

Jag hoppas att vi ses. Hälsningar Louise. 

Välkommen!

Gå gärna in på facebook och gilla oss https://www.facebook.com/LouiseSkafferi

Louise Skafferi på Skansen den 13-15 dec

 I år kommer Louise Skafferi även vara med på Skansens julmarknad den 13, 14 och 15 dec. På Lucia är vi där mellan 11-18,30 och den 14 och 15 dec mellan kl 10-16.

Skafferiet är i full gång och producerar inför marknaderna och julbeställningarna. Under årets julmarknader kommer vi ha nyheter som bland annat ekologisk pepparkaksdeg, ekologisk vörtbrödmix (lika enkel att baka som den mörka brödmixen). Självklart kommer vi ha med den mörka brödmixen men även andra bröd- och kexmixer. En favorit i repris är flädersenap, saffransfudge och saffransskorpor som vi kommer ha massvis av. Behöver du julklappar till vänner eller kanske anställda så har vi det också. Här nedan kan du titta närmare på de fyra paketen.

Årets julpaket:

Skafferiets stora mumspaket 210 kr

Skafferiets julmums 99 kr

Skafferiets julbordspaket 310 kr

Skafferiets brödpaket 135 kr

Julpaketen går att beställa fram till och med den 15 dec för att få leverans eller möjlighet till avhämtning innan jul. Beställ på www.louiseskafferi.se eller på marknaderna.

Hoppas vi ses snart

Varma hälsningar Louise

Julmarknad på Herrängens gård 7 och 8 dec

Välkommen till julmarknaden på Herrängens gård den 7 och 8 dec kl 10-16. På julmarknaden kommer skafferiet ha med sig olika färdiga bröd- och kexmixer som du lätt kan baka själv hemma eller ge bort i present/julklapp. Det kommer även att finnas bland annat ekologisk saffransfudge, ekologiska saffransbiscotti och ekologisk pepparkaksdeg m.m. Välkommen!

Höstmarknad på Herrängens Gård 22 sept.

Välkommen till Höstmarknaden på Herrängens Gård söndagen den 22 sept mellan kl 10-16. Jag kommer att ta med delar av mitt nya sortiment och om du kommer så blir du en av de första som får möjlighet att prova på och även kunna köpa. Bland annat kommer jag att ha med mig nya mumsiga brödmixer och en äppelkompott med cognac. Hoppas vi ses i helgen.

Bästa hälsningar Louise

 

Skafferiet jobbar på ett nytt sortiment

Hej.

Hoppas ni alla haft en underbar sommar. Just nu håller jag på att kolla över mitt sortiment inför hösten 2013 och kommer nu att ha ett begränsat sortiment tillfälligt. Skicka en förfrågan, så svarar jag om det finns möjlighet att leverera din beställning.

Ha en fortsatt härlig sommar.

//Louise

 

Semesterstängt v 25 och 26

Vi kommer att fira midsommar lite extra i år och kommer hålla webshopen stängd under vecka 25 och 25. Hoppas att ni får en bra midsommar och så hoppas jag att vi ses senare i sommar.

Soliga hälsningar Louise

Bild

Provsmakning 25 maj på Långbro deli i Älvsjö

Hej...

I dag firar Love your locals 1 år och då passar jag på att gästspela lite på Långbro deli i Älvsjö. Jag kommer att ha provsmakning av mina produkter mellan ca kl 12,30 - 14,30. Jag kommer att ha med mig jordgubbssylt med äkta vanilj, rabarber o jordgubbssaft, flädercurd, drömsylt, kardemummaskorpor och gourmetkex.

Välkommen!

Jag hoppas att vi ses.

Hälsningar Louise

Sidor